Rorbu

Våre rorbuer dateres tilbake til 1874, og står på pæler i havet med utsikt mot Reinefjorden og noen av de mest ikoniske fjellene i Lofoten. Buene er smakfullt renovert og modernisert innvendig, samtidig som den beholder mye av dens gamle stil og karakter. Miljøet byr på en helt spesiell og autentisk opplevelse.

Tidligere var rorbuer en viktig faktor for besøkende fiskere som var på Lofotfiske. I en modernisert utgave er de nå de ypperligste sted å bo for å oppleve øyriket Lofoten.

Olstind

Med det kjente fjellet Olstind som bakteppe, gir denne rorbua deg alt du ønsker når du vil bo godt. Bua har to soverom, kjøkken, bad, og en stue med store vinduer mot fjorden og fjellet.
Olstind byr på en utsikt av de sjeldne. Fra den pittoreske øya vender bua seg mot det ikoniske fjellet Olstind og vakre Reinefjorden.

Booking

Mini Apartment

Dette er vår minste boenhet, og vil passe perfekt om du reiser alene eller som et par. I første etasje finner du stue, kjøkken og bad og loftshems i andre etasje.

Booking

"Dette er uten tvil det beste stedet å bo i Lofoten. Utsikten fra stua ser nesten ikke ekte ut!"

Sitat fra booking.com

Buene på Valen

I rorbuene våre på Valen, nærmere Reine, bor du komfortabelt omgitt av klart og grunt vann – det perfekte sted for et morgenbad! Hver av enhetene har et fullt utstyrt kjøkken og spisebord. Du finner også en god sofakrok, med flatskjerm TV og vedovn. Med andre ord, alt du trenger for å bo komfortabelt med alt det beste Lofoten har å tilby.

Booking

"Nydelig sted, mellom fjellene og havet"

Kewei - på booking.com

Spørsmål?

Har du spørsmål eller kommentarer?