Utforsk

Med Sakrisøy som base kan du oppleve det beste Lofoten har å by på. Kort vei til starten av turen til fjellet Reinebringen, fine fotturer, dansende nordlys, unike fotomuligheter, nærhet til vakre Reinefjorden og mye mer. Vi vil gjøre vårt beste for at din opplevelse blir verdt å reise langt for. Velkommen til Sakrisøy.

Webkamera

Her i Lofoten kan du oppleve alle årstidene i løpet av få timer. Se hvordan været er akkurat nå med vårt webkamera.

Webkamera

Reinefjorden

Reinefjorden er en av de mest spektakulære stedene i Lofoten. Blant alt du kan oppleve her kan du for eksempel dra til en av Lofotens mest isolerte strender, Bunes. Med kritthvit sand og fjell som står opp rett fra havet, er dette en "must see" i Lofoten!

Les mer

Rå natur

I Lofoten må du være forberedt på det meste. Er du i båt, eller til og med på land, kan du plutselig komme over en flokk med spekkhuggere, eller se havørna fly rett over hodet ditt.

Nordlys

Hver høst og vinter ser vi nordlyset dansende over himmelen over Sakrisøy. Med alle de ikoniske fjellene som bakteppe, og nesten ingen lysforurensing, er dette den rette plassen å være på denne tiden av året.

Les mer om nordlyset

Instagram

Gjennom hele året kan du nyte alle slags mat og naturopplevelser her. Vi vil sette stor pris på å se dine beste øyeblikk fra Lofoten ved å bruke #sakrisøy eller #sakrisoy.

Vi legger også ut våre beste øyeblikk i løpet av året på @sakrisoy og @anitasseafood

View more