et sted i lofoten Sakrisøy

Den lille øya Sakrisøy ligger tett ved ett av Lofotens mest ikoniske fjell, Olstind. Her har Gylseth-familien høstet og foredlet høykvalitets sjømat, og tatt i mot overnattingsgjester i nesten 130 år. Med raske endringer i vær og vind, er Sakrisøy den perfekte basen for å utforske Lofotens rå natur.

Et sted å sove Rorbuer

Når du er på utkikk etter spektakulær natur i varme omgivelser, er våre rorbuer perfekt for deg. Her kan du erfare Lofotens raske endring av vær og vind i autentiske omgivelser.

Et sted å spise Anitas sjømat

Vår egne delikatessebutikk «Anitas sjømat» tilbyr et bredt utvalg av sjømat – egenproduserte produkter som tørrfisk, klippfisk, røkte produkter av laks, ørret, blåkveite og hval, gravet laks, kaviar og et utvalg fersk fisk etter sesong. Vi brenner for kortreiste kvalitetsprodukt og kan tilby godbiter fra resten av landsdelen som deilige oster, marmelader, krydder, naturlige såper og mye mer.

Finn oss

Du finner Sakrisøy ved Reinefjorden, mellom Reine og Hamnøy. E10 går gjennom øya, og ved butikken er det tilgjengelig parkering for våre gjester. Det er også mulighet med parkering for buss.