et sted i lofoten Sakrisøy

Velkommen til Sakrisøy. En liten øy med okergule hus mellom bratte fjell og blått hav, nesten ytterst i Lofoten. Her kan du spise lokale delikatesser med historie og overnatte i autentiske rorbuer mens du nyter utsikt i alle retninger. Med det ikoniske fjellet Olstind tett på og Reinebringen noen steinkast unna, har Sakrisøy lenge vært et yndet fotomotiv for turister fra hele verden. Samtidig er øya et levende fiskevær, der familien Gylseth har høstet og foredlet kvalitetsmat fra havet i 130 år, og  tatt imot overnattingsgjester året rundt. Hos Anitas Sjømat finner du en delikatessebutikk og sjømatbar fylt opp av øyas egne produkter og andre godsaker fra Lofoten.

Oldstind bua Sakrisøy

Et sted å sove Rorbuer

Våre rorbuer byr på alt fra nydelig utsikt til en god natts søvn i komfortable senger. Her bor du lunt og koselig i autentiske omgivelser, og du sitter på første rad til Lofotens natur med midnattssol, nordlys og raske endringer av vær og vind.

Anitas-sashimi

Et sted å spise Anitas sjømat

I vår delikatessebutikk og sjømatbar er vi stolte over å kunne by på et rikt utvalg av øyas egne produkter i fin miks med kortreiste godsaker fra resten av landsdelen. På Sakrisøy røker vi laks, ørret, blåkveite og hval etter tradisjonsrike oppskrifter, vi henger tørrfisk og boknafisk, lager vår egen kaviar og tar imot fersk fisk etter sesong. Bare for å nevne noe. Hos Anitas Sjømat kan du også teste vår verdensberømte fiskeburger mens du nyter Lofotens kanskje fineste utsikt.

Her er vi

Du finner Sakrisøy ved Reinefjorden, mellom Reine og Hamnøy vest i Lofoten. E10 snirkler seg gjennom øya, og ved Anitas Sjømat er det tilgjengelig parkering for våre gjester.