Tradisjonell Boknafisk på 35 minutter
Her kan man skrive helt kort om oppskriften før man klikker seg videre og leser mer
Tester hvordan denne blir Og hvordan denne blir

Undertittel Tittel
Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst
Sakrisøy leverer sitater i denne modulen
Ingredienser
Brød
- Mel
- Vann
- Gjær
- Olje
Slik gjør du det
Bland vann, mel og gjær. Tilsett Olje mens du elter deigen.
La deigen heve i ca 30 minutter i ønsket form
Stek brød på 200 grader i ca 42 minutter. Kanskje 40 minutter. Eller 38
Heading
Tekst tekst ta kontakt