Tradisjonell Boknafisk på 35 minutter

35 min
3

Her kan man skrive helt kort om oppskriften før man klikker seg videre og leser mer

Testside

Tester hvordan denne blir Og hvordan denne blir

Undertittel Tittel

Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst

Sakrisøy leverer sitater i denne modulen

Ingredienser

Brød

  • Mel
  • Vann
  • Gjær
  • Olje

Slik gjør du det

  • Bland vann, mel og gjær. Tilsett Olje mens du elter deigen.

  • La deigen heve i ca 30 minutter i ønsket form

  • Stek brød på 200 grader i ca 42 minutter. Kanskje 40 minutter. Eller 38

Heading

Tekst tekst ta kontakt